ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Francesco Molon

ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Η Μελέτη Διακόσμησης Εσωτερικών Χώρων έπεται της Μελέτης Επίπλωσης και ολοκληρώνει την αισθητική των χώρων σας με έπιπλα, είδη επίπλωσης, διακοσμητικά αντικείμενα, κουρτίνες, ειδικές κατασκευές, ταπετσαρίες, φωτιστικά. Με 2D & 3D απεικόνιση παρουσιάζουμε προτάσεις με το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα όπου μπορεί να υλοποιηθεί ρεαλιστικά και να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες του τρόπου ζωής και της αισθητικής σας. Συνδυασμοί υλικών και χρωμάτων παντρεύονται βάσει των μελετών και παρουσιάζονται μέσα από τα δείγματα όπου θα χρησιμοποιηθούν από εμάς για την υλοποίηση του έργου σας.
Εσωτερική ή/και εξωτερική αρχιτεκτονική, σχεδίαση κατόψεων χώρων, εσωτερικά μαλακά τελειώματα (έπιπλα, υφάσματα, κουρτίνες), εσωτερικά σκληρά τελειώματα (επιλογή για υδραυλικά, ηλεκτρικά, δάπεδα, χρώματα κ.α.), τιμολόγηση, τοποθέτηση, σχεδίαση ειδικών καναπέδων και επίπλων, 2D & 3D απεικόνιση.

Η εξειδίκευσή μας κυμαίνεται από έργα πλήρους εξυπηρέτησης κατοικιών, φιλοξενίας και επαγγελματικών χώρων έως προμήθεια προϊόντων και  σχεδιασμό επίπλων κατά παραγγελία.

Η σχεδιαστική μας φιλοσοφία είναι η αισθητική να συνδυάζεται με τη πρακτικότητα κατά το πώς ζούμε και πως αισθανόμαστε.

Αξιοποιούμε την πολυετή εμπειρία μας στη σχεδίαση σε όλα τα έργα μας για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους των πελατών μας δημιουργώντας μοναδικές προτάσεις σχεδίασης με δυνατότητα να προμηθεύσουμε και να κατασκευάσουμε όλες τις ιδέες για την επίπλωση / είδη επίπλωσης είτε αφορά μικρό είτε μεγάλο έργο κοντά ή μακριά από την έδρα μας.

Αφιερώνουμε τον απαραίτητο χρόνο για όλες μας τις μελέτες ακολουθώντας αυστηρά χρονοδιαγράμματα και λεπτομερείς προδιαγραφές. Είμαστε υπερήφανοι όπου όλα μας τα έργα εκτελούνται με την ίδια φροντίδα και με το ίδιο επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών για την ιδιωτική σας εσωτερική διακόσμηση.

Η αρχή ήμισυ του παντός. Η ομάδα μας μπορεί να υλοποιήσει μία καταρτισμένη Μελέτης Επίπλωσης για εσάς και σε συνεργασία με εσάς ή τον αρχιτέκτονα – μηχανικό – διακοσμητή σας μπορούμε να προτείνουμε λύσεις για μία τελική επιλογή εναρμονισμένη με το χώρος σας που θα ικανοποιήσουν πλήρως τις ανάγκες και τον τρόπο ζωής σας.

Μπορείτε να μας στείλετε το μήνυμα σας με e-mail στο [email protected] ή να μας καλέσετε στο +30 211 11 36 035

 
Ονοματεπώνυμο *
Παρακαλώ εισάγετε ονοματεπώνυμο (5-30 χαρακτήρες)
Τηλέφωνο
E-mail *
Παρακαλώ εισάγετε έγκυρο email
Σχόλια *
Παρακαλώ εισάγετε τα σχόλια σας
Ανεπιτυχής επαλήθευση
Αποστολή
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.
Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την αποστολή.
Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ